Bruidsaccessoires.

Bruidssaccessoires; haaraccessoires, sierraden, bruidstasjes, trouwschoenen, bolero jasjes en hoedjes.

Trouw accessoires.

Kousenbanden, bruidsparaplu met opdruk, kledinghoezen om jurken in te vervoeren of op te bergen, ringkussen, bruidshandschoenen en sluiers voor de bruid in ivoor en wit.

Trouwaccessoires maken je outfit compleet. 

Het leuke is dat je met een kleine toevoeging veel verschil kan maken. Bij ons heeft u de keuze uit accessoires voor de bruid, moeder van de bruid en het bruidsmeisje. Voor als toevoeging op de bruidsjurk hebben we bijvoorbeeld handschoenen en kousenbanden, bolero’s en hoedjes. Vergeet vooral niet onze collectie schoenen, welke u één geheel kunt maken met uw trouwjurk. U kunt bruidsschoenen en tasjes laten verven in de kleur van uw jurk.
Een schitterende sluier van bewerkt kant is natuurlijk voor veel meiden een droom.., maar ook sluiers die afgewerkt zijn met swarovski kristallen of soms gewoonweg zónder bewerking maken het geheel vaak wel áf! Wil je geen sluier dragen..? Nou.., daar ben je niet de enige in hoor! We hebben ook een enorm assortiment aan haarstukken met of zónder veertjes, curlies, bloemen, steentjes, tiara's om je totaalplaatje te completeren.