Bruidsjurken

Onze collectie bruidsjurken loopt van de sexy sluik vallende witte en ivoor gekleurde trouwjurken met lage open rug en/of split, naar de multi kleur designer bruidsjurk, de elegante strand trouwjurken, de trendy trouwjurk voor kort achter lang met sleepje. Onze bruidsmode is er voor de grote en kleine maten, van de goedkope bruidsjurken vanaf 98 euro tot de designer trouwjurken met sleep van 898 euro.

sexy trouwjurk met lage open rug

Stijlvolle bruidsjurken lage open rug

Bruidsjurk met split

Trouwjurken glamour met split

Bruidsjurk gekleurd met multi print

Gekleurde multi print trouwjurken

Goedkope bruidsjurken met klasse

Strand trouwjurk multi gekleurd

Strand trouwjurken elegant

Bruidsjurk in een grote maat

Bruidsjurken voor grote maten

Bruidsjurken Amsterdam, bruidsjurken in het wit, ivoor en gekleurd

De collectie bruidsjurken Amsterdam loopt van de moderne gekleurde glamour trouwjurken tot de klassieke bruidsjurken in het ivoor met sleep. Van de stijlvolle meerkleurige bruidsjurken strapless of met smalle, brede banden, sluik vallende chiffon bruidsjurk met open rug en split op het voorbeen, taft bruidsjurken met bolero jasje, halterjurk die aan de onderkant wijd uitloopt. De kleuren zijn ook al net zo veelzijdig, deze lopen van de zachte tinten wit, ivoor, champagne, zand, zilver, roze, lila, blauw, jade, naar de fellere kleuren geel, rood, paars, oranje, groen, fuchsia en de donkere kleuren navy blauw, teal, taupe, aubergine, antraciet en zwart.
De maten van onze bruidsjurken lopen van de kleine maten 28,30,32,34 tot de grote maten jurken 44,46,48,50,52 en een enkele 54. Afhankelijk van hoe het model valt zijn er verschillende maten verkrijgbaar.