Korte bruidsjurken ivoor en korte trouwjurken wit, Amsterdam

Korte bruidsjurken ivoor en wit

Heeft u een kleine trouwerij in een mooi versierde tuin in Amsterdam, een bruiloft op het strand, of wilt u voor 's avonds een kort ivoor kleurige trouwjurk zodat u lekker kunt dansen en feesten, dan zijn de korte trouwjurken heel geschikt. De stijlvolle korte ivoor gekleurde bruidsjurken en witte trouwjurken zijn er in verschillende stijlen. De traditionele korte trouwjurken zijn er in de rechte, wijd uitlopende en ballon vormige modellen. Deze trouwjurk is gemaakt van taft, kant en satijn. De moderne speelse korte bruidsjurken sluik vallend of juist wijd uitlopend zijn gemaakt van chiffon, organza, satijn en tule. Vaak zijn meerder stoffen met elkaar gecombineerd, wat een mooi speels effect geeft.

Ivoor witte cocktailjurken met bolero jasje

Ivoor witte cocktailjurken met bolero jasje

Witte jurkjes met zilver gekleurde glitter top

Witte jurkjes met zilver gekleurde glitter top

A symmetrische schouder lijn met één mouw

A symmetrische schouder lijn met één mouw

trapless petticoatjurkjes in ivoor wit of licht roze

Strapless petticoatjurkjes in ivoor wit of licht roze

Witte jurkjes tot over de knie met brede schouderbanden

Witte jurkjes tot over de knie met brede schouderbanden

Witte en ivoor gekleurde bruidsjurken en trouwjurken in het kort

De bruidsjurken beginnen bij de goedkope prijsklasse 149 euro en gaan tot ongeveer 429 euro. De trouwjurken zijn er in verschillende modllen. Zo hebben we korte rechte jurkjes met rechte halslijn en een bolero jasje, bruidsjurkjes die wijd uitlopen in kant of met tulle met een hartvorig decolleté, sluik vallende trouwjurkjes met of zonder glitteraccent, korte bruidsjurken met een afneembare rok, moderne ballonjurkjes in het ivoor met vetersluiting op de rug en kort lange witte en ivoor gekleurde bruidsjurken met sleepje.

Korte bruidsjurkjes en trouwjurkjes in ivoor en wit te Amsterdam

De korte bruidsjurkjes zijn er strapless, met een halter nek, met dunne of brede bandjes, met korte of lange bolero jasjes. De meeste van onze korte bruidsjurken hebben een bijpassende stola, zodat bij de antre en de officiele delen van de bruiloft de schouders en armen bedekt kunnen worden. We hebben ook enkele korte trouwjurkjes met bolero jasje, sommige met korte mouw tot boven de eleboog en enkele met een lange mauw tot over de elleboog of tot op de pols. Zodra u de buttons met meer aanklikt kunt u de korte bruidsjurken afgestijld zien met mooie haaraccessoires, kettingen, oorbellen, bruidstasjes en bruidsschoenen welke ook verder terug te vinden zijn op de pagina van de bruidaccessoires.