Korte bruidsjurken

De korte bruidsjurken zijn er in de lichte kleuren ivoor, wit, roze groen en blauw, naar de fel gekleurde gele, rode, oranje, paarse en fuchsia trouwjurken, tot de bruidsjurkjes in de donkere kleur bordeaux, antraciet, navy blauw, aubergine en zwart. De cocktailjurken voor de bruid zijn er in verschillende modellen, de kort lange bruidsjurken met een sleepje, gekleurde korte bruidsjurken, strapless, met smalle en brede bandjes, halter of one shoulder en ivoor gekleurde korte jurkjes.

Korte bruidsjurken, cocktailjurken voor de bruidsmoeder, jurken voor bruidsgasten en bruidsmeisjes

De collectie cocktailjurken voor de bruid zijn er als korte bruidsjurkjes met een sleepje, gekleurde korte bruidsjurken en witte en ivoor gekleurde korte jurkjes in chiffon, taft,satijn, kant, tule, en organza. Op de pagina van de bruidsmeisjes jurken vind u een grote verscheidenheid aan gekleurde cocktailjurken en korte jurkjes. Ze zijn op kleur weergegeven of met mooie combinaties van modellen en kleuren. De feestelijke bruidsmode loopt van de rechte jurkjes strapless of one shoulder, naar de wijd uitlopende petticoat cocktailjurkjes met kant en tule en sluik vallende chiffon bruidsmeisjesjurkjes die soepel langs het lichaam vallen.
Als moeder van de bruid of bruidegom wilt u op het huwelijk van uw zoon of dochter er mooi uitzien. Wij hebben mooie pakjes en cocktailjurken met een hoge kwaliteit tegen betaalbare goedkope prijs. Wilt u er stijlvol uitzien maar heeft u een kleiner budget kom dan gerust binnenlopen en pas onzet mooie collectie bruidsmoederjurken. Van de rechte korte cocktailjurken met bolero jasje in taft satijn en kant. Tot de soepel vallende chiffon jurken met satijn die over de knie vallen, waarbij een mooie stola zit zodat de armen en schouder bedekt zijn voor de officiele gelegenheden.
Onze bruidsmode is er al vanaf de kleine maten 28,30,32,34,36 tot de grote maten bruidsmode 44,46,48,50,52, beschikbaarheid in maten is afhankelijk van het model. Voor de jongere bruidsmeisjes kan je maat 32 vergelijken met maat 164, de 34 met maatje 172, de 36 met de 178 en 38 met 182.