Moeder van de bruid en bruidegom jurken

Als moeder van de bruid of bruidegom wilt u op het huwelijk van uw zoon of dochter er mooi uitzien. Wij hebben mooie pakjes en cocktailjurken met een hoge kwaliteit tegen betaalbare goedkope prijs. Wilt u er stijlvol uitzien maar heeft u een kleiner budget kom dan gerust binnenlopen en pas onze mooie collectie bruidsmoederjurken. Van de rechte korte cocktailjurken met bolero jasje in taft satijn en kant. Tot de soepel vallende chiffon jurken met satijn die over de knie vallen, waarbij een mooie stola zit zodat de armen en schouder bedekt zijn voor de officiele gelegenheden.

Moeder van de bruid jurken met bolero jasje

Moeder van de bruid jurken met bolero jasje

Kanten moeder van de bruid jurken in antraciet grijs

Kanten moeder van de bruid jurken in antraciet grijs

Geklede cocktailjurken voor moeder van de bruid en bruidegom

Korte jurken voor moeder van de bruid met bolero jasjes hebben verschillende lengtes, de cocktailjurken zijn net boven of net onder de knie. De bolero jasjes hebben ook andere mouwlengtes; van de korte mouw tot half lang net boven of onder de elleboog en de lange mouwen. De meeste cocktailjurken die geen bolero jasje hebben, hebben bijpassende stola's, waarbij de vrouwelijke schouderlijn mooi tot uiting komt. De jasjes en stola's bedekken de schouder en armen voor de officiele trouw plechtigheden en bij het diner. Ook voor moeder van de bruid en bruidegom hebben wij een ruime collectie jurken. Of bent u een bruidsgast die op zoek is naar een mooie jurk, bij Robin Bruidsjurken vindt u het vast.
Rechte kanten jade groene bruidsmoeder jurken Amsterdam

Rechte kanten jade groene bruidsmoeder jurken

Kanten moeder van de bruid jurk in rood of zwart

Kanten moeder van de bruid jurk in rood of zwart

Grijs blauwe kanten cocktailjurken moeder van de bruid

Grijs blauwe kanten cocktailjurken moeder van de bruid

Jurken voor moeder van de bruid en bruidegom te Amsterdam

Gaat u voor de geklede strapless cocktailjurk met bolero jasje of de stijlvolle sluik vallende korte jurk met dunne of brede bandjes, taft korte jurken met boothals, of de halterjurk die aan de onderkant mooi wijd uitloopt. De kleuren zijn ook al net zo veelzijdig, deze lopen van de zachte tinten wit, ivoor, champagne, zand, zilver, roze, blauw, jade groen, naar de fellere kleuren geel, rood, paars, oranje en de donkere kleuren navy blauw, teal, aubergine, antraciet, bruin en zwart.