Trouwjurken voor kort en achter lang

De korte bruidsjurken waarbij de rok naar achter lang weglopen zijn er in verschillende lengtes; tot kuitlengte, grond lengte of als met klein sleepje over de grond lopend. Het voordeel van deze korte-lange bruidsjurken is dat je benen langer lijken en je bruidsschoenen mooi zichtbaar zijn. Kijk hieronder welke voor-kort en achter-lang trouwjurken we op voorraad hebben.

Kort lange bruidsjurk met strapless lijfje, met rok vanaf kniehoogte schuin weglopend tot net boven de enkels.

Kort lange bruidsjurk met strapless lijfje.

symmetrische trouwjurk, de rok is voor kort en loopt naar achter lang weg, het strapless lijfje is met kant afgewerkt in de taille

Kort-lange trouwjurk met glitter applicaties op het lijfje.

Heart shaped trouwjurk met haltersluiting en kort-lange rok

Heart shaped trouwjurk met haltersluiting en kort-lange rok.

Gekleurde chiffon feestjurk met drapeerde strapless top, een sierlijke strass halterband en overslag rok

Gekleurde chiffon trouwjurk met strapless top en overslag rok.

Stijl je bruidsoutfit af met deze accessoires

Bruidsjurken met kort-lange rok

Deze trouwjurken, in modieuze kleuren, zijn verkrijgbaar waarbij een klein sleepje iets op de grond valt of in de rok puntjes naar beneden loopt. De voor kort en achter lange bruidsjurken zijn gemaakt van chiffon of Taft. De asymmetrische trouwjurken zijn er in effen kleuren of in mooie print stoffen. Sommige kort-lange trouwjurken zijn in meerdere tinten aanwezig. De achter-lange bruidsjurken zijn vrouwelijk gesneden en geven een mooi taille accent. De meeste jurken van dit trendy model zijn uitgevoerd met een strapless top, welke je ook met smalle bandjes kan dragen. Kom gerust langs bij Robin Uitgaansmode te Amsterdam.