Trouwjurken voor kort en achter lang

De korte bruidsjurken waarbij de rok naar achter lang weglopen zijn er in verschillende lengtes; tot kuitlengte, grond lengte of als met klein sleepje over de grond lopend. Het voordeel van deze korte-lange bruidsjurken is dat je benen langer lijken en je bruidsschoenen mooi zichtbaar zijn. Kijk hieronder welke voor-kort en achter-lang trouwjurken we op voorraad hebben.
Korte trouwjurken met een sleepje

A-symmetrische bruidsjurken; voor kort achter lang weglopend in klein sleepje

Asymmetrische trouwjurk, de rok is voor kort en loopt naar achter lang weg, het strapless lijfje is met kant afgewerkt in de taille.

Voor-kort achter-lange roze trouwjurk met glitter accenten langs de strapless top | modelnr g-u3-10

Voor-kort achter-lange roze trouwjurk met glitter accenten langs de strapless top.

Roze trouwjurk met lange chiffon overrok, het lijfje loopt vanuit naar de choker haltersluiting | modelnr g-n2-47

Roze trouwjurk met lange chiffon overrok, het lijfje loopt vanuit naar de choker haltersluiting.

Glinsterende lichtblauwe trouwjurk met een hartvormig lijfje met kralen en een voorkort-achterlange rok. | modelnr g-n2-161

Glinsterende lichtblauwe trouwjurk met een hartvormig lijfje met kralen en een voorkort-achterlange rok.

Bruidsjurken met kort-lange rok

Deze trouwjurken, in modieuze kleuren, zijn verkrijgbaar waarbij een klein sleepje iets op de grond valt of in de rok puntjes naar beneden loopt. De voor kort en achter lange bruidsjurken zijn gemaakt van chiffon of Taft. De asymmetrische trouwjurken zijn er in effen kleuren of in mooie print stoffen. Sommige kort-lange trouwjurken zijn in meerdere tinten aanwezig. De achter-lange bruidsjurken zijn vrouwelijk gesneden en geven een mooi taille accent. De meeste jurken van dit trendy model zijn uitgevoerd met een strapless top, welke je ook met smalle bandjes kan dragen. Kom gerust langs bij Robin Uitgaansmode te Amsterdam.