Wat draag je op een bruiloft?

Je zus, broer, beste vriendin of zoon/dochter gaat trouwen, zonder een blik in de kledingkast te werpen vraag je jezelf af; "Wat trek ik aan?". Voor zo een speciale gelegenheid wil je natuurlijk verschijnen in iets nieuws. Misschien staat er op uitnodiging een dresscode, welke kan variëren van cocktail, tenue de ville, gala, feestelijk, black tie en casual chic. Afgezien van de dresscode kies je niet voor zwart; de bruiloft is tenslotte een vrolijke gelegenheid. Laat de bruid het stralende middelpunt zijn en doe je best om er voor deze feestelijke gelegenheid er mooi uit te zien. Probeer ook uit te vinden in welke kleur/tint de bruidsjurk is, dan kun je deze specifieke kleur ook uitsluiten. Ga je voor kort of voor lang; dit is afhankelijk van de locatie, soort bruiloftsfeest en tijd van het jaar. Staat er geen dresscode op de trouwkaart ga dan stijlvol en netjes gekleed; het staat mooi op de trouwfoto's en de bruid zal dit zeker waarderen.

Bruidsmeisjes jurken, combineer met kleur en modellen

Bruidsmeisjes jurken in verschillende modellen te combineren

Bruidsmeisjes jurken in lichte pastelkleuren

Naast de bruid nemen de bruidsmeisjes een belangrijke plek in, vaak zijn ze haar zus(sen) of beste vriendin(nen). Wat is er nu mooier dan het plaatje waar de kleding van de bruid en haar meiden elkaar verstrekken. Er wordt dan ook van tevoren overlegd, gepland en gelachen. Voor de bruidsmeisjes wordt er meestal een kleur voor de jurkjes aangegeven. Vaak zijn dit lichte pasteltinten zoals roze, blauw en crème. Waar bij de hele jonge bruidsmeisjes het schattig is om dezelfde jurk te dragen, wordt dit bij de jonge dames lastiger. Beter is het om de kleur voor de bruidsmeisjes gelijk te houden maar qua model te variëren. Hierdoor kan iedereen stralen in een mooie jurk die bij haar figuur past, maar je behoud dan wel een eenheid. Bekijk onze collectie bruidsmeisjes jurken voor de jonge dames

Moeder van de bruid of bruidegom, kies voor elegantie en modieus

Moeder van de bruid en bruidegom in stijlvolle en chique

Stijlvolle jurken voor de moeder van de bruid en bruidegom.

Voor de moeders van de geliefden is er voldoende keuze om stijlvol en charmant te verschijnen op de bruiloft. Een populaire keuze zijn de korte avondjurken met een bolero jasje of een mooie bijpassende stola. Waarmee een chique outfit wordt gecreëerd voor overdag en later ook vrijelijk kan bewegen tijdens de festiviteiten. Is de dresscode black-tie of wil je graag een lange avondjurk dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Naast de lichte pastelkleuren zijn er ook jurken in de vorstelijke blauwe tinten of fortuinlijke rood.

Gasten voor de bruiloft, kies je voor kort of lang?

Gasten voor de bruiloft in lange black tie galajurken

Charmant korte galajurken en elegante lange jurken voor de bruiloft.

Ook als gast wil je graag zo mooi mogelijk verschijnen op een bruiloft. De keuze van de jurk wordt meestal afgestemd op de locatie, seizoen en de gewenste dresscode. De meeste dames zullen kiezen voor een korte galajurk, waarin ze de bewegingsvrijheid hebben voor het feest. Met deze korte jurkjes kunnen ze op een charmante wijze een feestelijke uitstraling creëren. Wil je meer gekleed of op een elegante manier je entree maken op het feest dan hebben we verscheidenheid aan lange galajurken. Voor een chique of romantisch look kies je voor een lange jurk met kanten afwerking. Wordt er op de bruiloft volop gedanst, dan is misschien de a-lijn wijd uitlopende baljurken een optie. Is de locatie op het strand of in een tuin, ga dan voor jurken gemaakt van een soepel vallende chiffonstof. Heb je een maatje meer, ook dan kan je mooi gekleed naar een bruiloft. We hebben ruim aanbod jurken voor de bruiloft op voorraad, bekijk onze complete collectie lange en korte jurken.