Haaraccessoires voor de bruid

Ben jij op zoek naar het perfecte haaraccessoire voor de bruid om jouw bruidskapsel een extra bijzondere look te geven? Wij hebben een haaraccessoire die bij je past. Haaraccessoires geven jouw bruidslook de aanvulling waarmee je de finishing touch creëert. In onze assortiment vind je curlies, tiara's en hoedjes, welke je fraai kunt combineren met je trouwjurk.

Haarsieraden, een mooie toevoeging voor je kapsel

Wil je een glamour uitstraling creëren dan kun je kiezen om glinsterende haarkristallen te verwerken in je kapsel. Door een element van de trouwjurk of andere accessoires terug te laten komen in je kapsel versterk je de look met een subtiel accent.

Accessoires om je gekleurde trouw outfit een extra touch te geven

Met de luxe haar kristallen kun je een mooi glamour kapsel creëren. Door de kleur van de trouwjurk mooi terug te laten komen in je kapsel versterk je de look met een subtiel accent. In onze assortiment vind je curlies, tiara's en hoedjes, welke je fraai kunt combineren met je gekleurde bruidsjurk of feestjurk.

Curlies perfecte afwerking van je bruidskapsel

Naast een mooi kapsel kun je ervoor kiezen om iets in of op je haar te dragen. Een sluier is natuurlijk de bekendste keuze om te dragen op je trouwdag. Moderne en trendy opties zijn de curlies, tiara’s, hoedjes en de bloemen van veren.
Curlies zijn eenvoudig in een kapsel te draaien, door hun spiraalvorm blijven ze stevig in het haar zitten. De curlie is hierdoor geschikt voor zowel lang als kort haar. In onze collectie vind je kristallen curlies, pareltjes en strass steentjes voor in het haar.

Een tiara is een fonkelende highlight voor je bruidskapsel

Een mooi alternatief voor een sluier is een tiara of een diadeem. Een tiara zorgt ervoor dat jij je op en top prinses voelt op je trouwdag. Bruidstiara’s zijn op verschillende manieren in het haar te dragen. Draag ze meer naar voren, creëer een speelse lok en stijl het af. Of draag ze midden op het hoofd, in combinatie met een sluier. Ook opgestoken haar en een tiara zijn een perfecte combinatie.

Een haarcorsage is een tijdloze bruidsaccessoire

De haarcorsage met luxe verenbloem worden in het haar bevestigt met een clip of kam. Hierdoor is deze bloem eenvoudig in het haar of op kleding te dragen. Deze bloemen bestaan uit veren en strass steentjes. De haarcorsages zijn er in een aantal kleuren en zijn gemaakt van struisvogelveren.

Bruidshoedjes

Heb jij een echt hoeden hoofd zoals men dit ook weleens zegt, dan kun je de trouwjurk afmaken met een mooie hoofdaccessoire van hoge kwaliteit. De hoedjes en haardecoraties hebben we in meerder kleuren op voorraad.