Route

Wil je onze winkel in Amsterdam Centrum komen bezoeken? Wij geven hieronder de mogelijkheden om ons te bereiken. Robin Uitgaansmode is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Er zijn twee parkeergarages vlak bij ons te vinden, welke een snelle verbinding hebben met de ring van Amsterdam.

Met het openbaar vervoer

- Vanaf het Centraal Station zijn we bereikbaar met de tramlijn 4 (richting Station RAI) of 14 (richting Flevopark), uitstappen bij de halte Rembrandtplein. Of via de metrolijnen 51, 53 en 54, uitstappen op het Waterlooplein. Vervolgens is het 2 min lopen naar onze winkel in de Amstelstraat.

- Vanaf het Amstel Station zijn we bereikbaar met de metrolijnen 51, 53 en 54 (richting Centraal Station), uitstappen op het Waterlooplein. Vervolgens is het 4 min lopen, over de Blauwbrug richting het Rembrandtplein, naar onze winkel in de Amstelstraat.

Met eigen vervoer (auto)

Let op!! De Amstelstraat en Rembrandtplein zijn met de auto niet bereikbaar via de Utrechtsestraat.

- Vanuit Utrecht (A2)
Volg de A2 richting Amsterdam. Neem bij het knooppunt Amstel de rechterrijstroken om de borden A10 / E35 richting Zaanstad te volgen tot afslag 12 (S112 Amsterdam-Centrum). Volg de routebeschrijving hieronder, vanaf de rondweg Amsterdam (A10)

- Vanuit Rotterdam/Den Haag(A4
Volg de A4 richting Amsterdam, de weg vervolgen over de A10 tot afslag 12 (S112 Amsterdam-Centrum). Volg de routebeschrijving hieronder, vanaf de rondweg Amsterdam (A10)

- Vanuit Almere(A6)/Amersfoort (A1)
Volg de A1 richting Amsterdam. Neem bij het knooppunt Watergraafsmeer de rijstroken naar de A10 Oost / E35 richting Den Haag, tot afslag 12 (S112 Amsterdam-Centrum).Volg de routebeschrijving hieronder, vanaf de rondweg Amsterdam (A10)

- Vanuit de rondweg Amsterdam (A10) afslag 12 (S112 Amsterdam-Centrum)
Neem afslag 12 Amsterdam Centrum - Duivendracht (S112) en ga beneden linksaf (volg borden Centrum). Bij de rotonde eerste afslag rechtsaf naar de Wibautstraat (S112). Hierna rechtdoor blijven rijden tot het Mr Visserplein, sla hier linksaf richting het Waterlooplein. Je kunt direct hier parkeren in de Stopera of rechtdoor rijden over de Blauwbrug de Amstelstraat in voor parkeren in de The Bank.

Parkeer tips;

- De Stopera: Grote parkeergarage bij het Waterlooplein (5 minuten lopen). Je loopt vanaf het Waterlooplein/Stopera over de Blauwbrug richting het Rembrandtplein, je vind onze winkel aan de rechterkant in de Amstelstraat)
- The Bank Rembrandtplein: De parkeergarage direct aan de overkant, deze is bereikbaar vanaf de Amstel. Let op: Reserveren is verplicht bij deze garage! En bij het aanrijden; Over de Blauwbrug rij je rechtdoor de Amstelstraat in! (zie foto situatie).
- P+R parkeren Blijf je lang in Amsterdam en wil je goedkoper parkeren, doe dit dan bij één van de P+R locaties RAI of Johan Cruijf Arena aan de rand van Amsterdam. Parkeer je auto voor € 1,00 per 24 uur (voor 10.00 uur voor € 8,00 per 24 uur op maandag t/m vrijdag) en reis met openbaar vervoer naar het centrum. Check de beschikbaarheid en de voorwaarden op de site van de Gemeente Amsterdam.

Wil je onze winkel bezoeken?

We werken bij voorkeur op afspraak!

Robin Uitgaansmode

Amstelstraat 23
1017DA Amsterdam
020-6259567

info@galajurk.nl

Openingstijden:

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00
Zondag: Gesloten

Actuele info

update 28 maart
In verband met de drukte werken we bij voorkeur op afspraak!
Als je zonder afspraak langskomt, kunnen we je vragen om op een ander moment terug te komen.

Voor het aanvragen van een afspraak gelden de volgende richtlijnen:

  • Op zaterdag zijn afspraken, met meer dan twee personen, beperkt beschikbaar.
  • Doordeweeks zijn afspraken met 3 of 4 personen mogelijk, afhankelijk van reeds geplande afspraken.
  • Op drukke dagen/momenten helpen onze medewerkers meerdere klanten tegelijk.
  • Wil je vandaag nog langskomen? Bel voor de zekerheid even naar de winkel om te vragen of er paskamers vrij zijn.
  • Blijf thuis wanneer je ziekteverschijnselen (hoesten, niezen, koorts ect.) hebt!
Robin Uitgaansmode inrichting galajurken
Robin Uitgaansmode straataanzicht
Robin Uitgaansmode inrichting bruidsmode